Om WHAT BUNKERS

Af golfere - For golfere

Ambitionen med WHAT BUNKERS er at skabe et produkt med egenskaber vi kender fra traditionel sportsbeklædning, men i designs som egner sig til golfbanen – og til hverdag og fest.

WHAT BUNKERS er skabt med henblik på at skille sig ud i en branche fyldt med store golftøjs mærker. Der manglede et mærke der ikke tog sig selv alt for alvorligt!

Kort og godt handler det for WHAT BUNKERS om, at levere et lækkert produkt til den rigtige pris.

Historien om navnet

Navnet kom ret hurtigt på plads! Inspirationen kom fra et interview med en legendarisk golfspiller der efter en sublim runde på moving day, får stillet spørgsmålet:

“What did you think about those pot bunkers out there today?”.
Svaret lød ganske køligt: “What bunkers?”.

Navnet bruger vi som en påmindelse om, at det gælder om at fokusere på målet og at se muligheder frem for forhindringer – både på og udenfor banen.

Design og funktion

De absolutte nøgleord under designprocessen er funktion, komfort og kvalitet.

Golfspillet er tænkt ind i materialer, syninger, form og detaljer, dog med fokus på at det færdige produkt passer perfekt til at bære både på og udenfor banen. Begge steder kan god åndbarhed være vældig tiltrængt!

Vores poloer udmærker sig ved, udover den høje åndbarhed, at holde både farve og facon, vask efter vask. Dette på trods af de bliver udsat for rigelige mængder sollys, bevægelse og omgange i vaskemaskinen.

Hos WHAT BUNKERS har vi alt fra det lækre elegante golftøj til golf poloer og kasketter der larmer lidt og tiltrækker sig den gode opmærksomhed.