Om WHAT BUNKERS

Funktioner fra golftøj - Anvendelse alle vegne

WHAT BUNKERS vision er at skabe lækre og unikke produkter med funktioner der normalt er forbeholdt sportsbeklædning, men i designs, der er velegnet til både golfbanen - og til kontoret og afslappede begivenheder.

WHAT BUNKERS skiller sig ud i en branche domineret af store mærker, der laver sportstøj ud fra de seneste trends. Årets mode og farve må de andre slås om - hvis vi hoppede med på den, ville vi nok ligne mange af de andre og tabe alligevel.
Vores udgangspunkt er lidt anderledes. Vi laver ikke en kollektion, der bliver præsenteret til forhandlere, som så udvælger det mest salgsbare, og køber hjem derefter.
Vi laver en kollektion som vi selv synes er lækker, køber den hjem, og så sælger vi den. Det gi´r et par maveplaskere en gang i mellem, men hey... Vi slår bare efter fairway, og bekymre os ikke om alle de bunkere vi kan ramme fra teestedet.
 

WHAT BUNKERS sælges i udvalgte proshops, sportsbutikker, tøjbutikker og selvfølgelig her på whatbunkers.com. Se vores forhandlere her.

WHAT BUNKERS - hvorfor hedder i det?

Navnet kom faktisk til os før idéen om at lave et apparel mærke.

Det er inspireret af et interview med en legende, der blev interviewet efter en super runde på moving day:

"Hvad synes du om de dybe bunkere, derude i dag?"
Svaret var roligt: "WHAT BUNKERS?".

Vi bruger navnet som en påmindelse om, at det handler om at holde øje med målet og se muligheder snarere end forhindringer - både på og uden for banen.

I vores tilfælde, har vi kastet os ud i en branche, hvor man nemt kan komme galt afsted. Men tanken om at ramme fairway, midt i mellem alle de store bunkere var simpelthen for fristende!

Design og funktion

Vi har ofte hørt fra kunder, at grunden til de køber WHAT BUNKERS er, udover kvaliteten og funktionerne, at vi er lidt "skæve" i vores designs. Det må være fordi vi ikke kan finde ud af at følge trends :-).

Når det er sagt så handler det ikke kun om det visuelle. Alle unødvendige syninger, gummitryk el.lign. bliver sløjfet, hvis de forringer brugbarheden. Vi tænker funktion ind i hver eneste lille detalje, lige fra metervaren til bagsiden af en brodering.
Vi udvikler, afprøver og justerer hele tiden. Vi søger konstant at stå med det ultimative produkt.

Funktion, komfort og kvalitet er absolut nøgleord i vores designproces. Det ædle golfspil er i vores valg af materiale, udseende, form og detaljer. På dette grundlag søger vi at fremstille produkter, der kan bruges på og uden for banen.

Den åndbarhed, der findes i alle vores beklædningsgenstande, er en velkommen fordel i næsten alle tilfælde!

Vores produkter forbliver den samme farve og form uanset udsættelse for sollys, uendelige golfrunder og maskinvask.

Hos WHAT BUNKERS har vi både elegante og vilde designs. Uanset om det er støjende eller underspillet vil det helt sikkert vende nogle hoveder.